If food were free...
why work?

The London. Dé gastronomische beleving op ’t Eilandje in Antwerpen. De naam verwijst naar de Londenbrug, gelegen pal naast ons restaurant. Maar ook naar London, de stad waar alle keukens van de wereld samenkomen. Dit is het vertrekpunt van de culinaire ontdekkingsreis waarop wij je willen meenemen.

Ambiance
Ontspan

‘Sit back and relax’. Dat is het gevoel dat we je willen geven op het moment dat je bij The London binnenstapt. We hebben een unieke plek gecreëerd waar gastronomisch genieten en gemoedelijkheid hand in hand gaan. Ontspan je en geniet, maar hou je zintuigen op scherp.

Zinderend
Beleef

Of het nu voor een zakenlunch, een intiem etentje of een uitgebreid diner is, we stellen de beleving van onze gasten voorop. Met het unieke zicht op het Havenhuis van Zaha Hadid, ons met zorg ingericht interieur en een attente en discrete bediening, dompelen we je onder in een culinaire beleving die blijft nazinderen.

Evenwicht
Geniet

Het evenwicht tussen ontspannen uit eten gaan en verwend worden met unieke smaakbelevingen, dat is waar we naar op zoek gaan in restaurant The London. Het dagdagelijkse en stress mijden we, om zo unieke momenten van culinair genot te creëren.

Creativity takes courage
- Henry Matisse -

Smaaksensatie
Ontdek

Reizen heeft ons idee over koken volledig veranderd. Met meer ideeën en passie dan ooit tevoren, nemen we je mee op een smaakontdekkingsreis die zowel zal verbazen als geruststellen.

Onze missie is dat je als een verrijkt persoon terug buiten wandelt bij The London.

Seizoensgebonden
Bewust

Elk ingrediënt op het bord is een bewuste keuze. Weloverwogen en doordacht. We brengen een wereldkeuken met eerlijke en seizoensgebonden producten. Meestal lokaal, altijd met een verhaal.

Dankzij de intensieve contacten met lokale leveranciers, garanderen we originaliteit, authenticiteit en kwaliteit in elk gerecht.

Uitdaging
Originaliteit

We streven naar originaliteit. Proef ons ontdekkingsmenu dat je smaakpapillen uitdaagt of ga voor een à la carte klassieker waarbij we jou verblijden met kwaliteit en liefde voor het product.

Lunch of diner sluiten we af met een ‘PortAnt’-je, de unieke praline in de vorm van het Havenhuis, die we ontwikkelden samen met topchocolatier Jitsk. Kijk HIER maar eens.

Wij zijn Tommy en Thalissa.
Culinair koppel, wereldreizigers, gepassioneerde gastronomische genieters.
De jarenlange ervaring in topkeukens en een unieke wereldreis met als reisgids de ‘San Pellegrino 50 Best Restaurants List’, hebben ons samengebracht naar The London, waar we u een bijzonder culinair concept presenteren.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Maak kennis met een unieke praline.
'PortAnt' is de naam.
Een samensmelting van Antwerps trots,
ondernemingszin en design.
Een nieuw icoon!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

OPENINGSTIJDEN

OPENINGSTIJDEN
LUNCH
woensdag tot en met zondag
van 12:00 - 13:30 uur
DINER
woensdag tot en met zaterdag
van 18:30 - 20:30 uur
zondag van 18:00 - 20:00 uur.
The London is op maandag en dinsdag gesloten.

OPENING HOURS
LUNCH
wednesday till sunday
from noon till 1:30 PM
DINNER
wednesday till saturday
from 6:30 PM - 8:30 PM
sunday from 6 PM - 8 PM
The London is closed on monday and tuesday.

CONTACT

The London
Amsterdamstraat 34-36
2000 Antwerpen, België
telefoon +3232318293
info@thelondon.be

Klik op de afbeelding om de navigatie te startenExceptional food.

Gorgeous presentation.

'Food is the ingredient that binds us'
- Tommy Cavaliere


© 2024 The London
webdesign: vanodenhoven.com