Thailand
215
page-template-default,page,page-id-215,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Onze #2STOP is THAILAND. Hier zijn zij onze (wereld)reis gestart. Tommy en Thalissa zijn namelijk allebei ‘zot’ van Aziatisch eten en de Aziatische ‘mentaliteit’ over eten. Zeer aangenaam waren ze verrast over enorm hoge culinaire niveau van het aanbod. Zeer leerzaam!

Van 20-11 tot 09-12-2019
Bezoek aan PRATHET THAI

MENU

Het menu ‘Thailand/Bangkok’ is op 13 november bekend

BANGKOK –
RESTAURANT PASTE

Chef Bee Satongun is een vrouwelijke chef die in 2018 volgens San Pellegrino de beste vrouwelijke chef van Azië was. Nou en dat zie je ook terug in haar gerechten, vrouwelijk en erg sierlijk. Paste heeft één Michelinster. Haar stew van Wagyu beef, zalm en meloen waren om te watertanden. Wij hebben haar kunnen spreken en zij heeft ons uitgelegd hoe het gerecht tot stand komt en wat je vooral ook NIET moet doen.

BANGKOK –
RESTAURANT THE HOUSE ON SATHORN

In hartje Bangkok, in de oude Russische ambassade is dit restaurant gevestigd. De keuken voert een Aziatische keuken met een Turkse twist o.l.v. chef-kok Fatih Tutak. ‘Fun dining’ noemt hij het zelf, creatieve gerechten met hoge kwaliteit producten zoals Japanese maguro of miyazaki beef aen Italiaanse truffel. Tommy is op jonge leeftijd al in aanraking gekomen met de Turkse keuken maar hij had nooit verwacht dat je van simpele Turkse gerechten zulke culinaire wonderen kon maken. Vooral met de Japanse accenten! Een voorbeeld was een stuk vis gebakken in filo deeg met een gehakte noten mix en rode ‘ras el hanout’ saus. Inspirerend.

FEBRUARI 2020: FEESTELIJKE OPENING NA DE VERBOUWING

Nà onze culinaire JOURNEY (tot aan Kerstmis 2019) gaan we een flinke verbouwing starten. THE LONDON zal na deze forse ingreep weer openen midden februari 2020.

Op deze schitterende locatie in Antwerpen zullen Tommy Cavaliere en Thalissa Kraus hun gerechten serveren passend bij de nieuwe stijl van THE LONDON.

Kom nú alvast werelds ‘voorproeven’ tijdens THE LONDON: JOURNEY.