Australië
87
page-template-default,page,page-id-87,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,header_top_hide_on_mobile,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Wij starten met onze JOURNEY in Australië omdat dit zowel culinair als qua beleving de meeste indruk op ons heeft gemaakt. Je vindt hier ons speciale menu en ‘fragmenten’ uit onze reis door Australië.

Van 30-10 tot 18-11-2019
bezoeken we DOWN UNDER.

MENU AUSTRALIË

ZEE-EGEL | RUND | SOJA

*LANGO | MAITAKE | ZWARTE LOOK

KRAB | BISQUEFOAM | BULGUR HERTFILET | OERBIET | SCHORSENEER

ESPRESSO CREMOSO

PEER | RUM | CHOCOLADE 70%

4 gangen – € 55
€ 76 Incl. 3 glazen aangepaste wijnen
€ 66 Incl. 3 glazen BOB-arrangement

*5 gangen – € 65
€ 95 Incl. 3 glazen aangepaste wijnen
€ 80 Incl. 3 glazen BOB-arrangement

Heeft u een allergie? Meld het ons s.v.p.!

FRASER ISLAND

Kerstmis op Fraser Island, met palmbomen i.p.v. kerstbomen. Even iets anders. Met als ‘hoogtepunt’ wilde dingo’s die er met onze vuilniszak vandoor gaan. Hier wilden we het avontuur aangaan. Een zandeiland zonder wegen en waar je alleen tijdens eb op het strand mag rijden. We hadden ons 3-daags verblijf tot in de ‘puntjes’ geregeld. Waar we zouden slapen en eten. Totdat we onze eerste maaltijd moesten bereiden bleek dat we onze gasfles nog in de kampeerwinkel, op het ‘vaste’ land, hadden staan… Uiteindelijk hebben we op een nog brandend kampvuur noedels klaargemaakt en de andere gasten op het eiland deze twee kneusjes van de kamp-site kwamen helpen.

MELBOURNE –
RESTAURANT MATILDA

Scott Pickett zwaait de scepter in dit restaurant gelegen in South Yarra, Melbourne. We wilden hier naartoe omdat hij een heel erg bekende chef is, zowel in- als buiten Australië. Wat we daar hebben meegemaakt overstijgt echter al onze verwachtingen! Als je wilt weten wat ‘de Australische keuken’ is dan adviseer ik je zijn kookboek te lezen. Ze slaagden erin om ons een onvergetelijke avond te bezorgen met een BBQ van Australische producten. Tijdens ons diner worden we in ‘gebroken Nederlands’ aangesproken door de sous-chef, hij blijkt bij De Librije en het Hof van Cleve gewerkt te hebben!

Even later kwam ook Scott Pickett bij ons aan tafel zitten en hebbende  de hele kaart zien passeren en geproefd. Top! Zeker met de persoonlijke uitleg erbij.

Kortom een heerlijke avond waar we veel inspiratie op gedaan hebben en waarvan jij zeker iets zult terugproeven in de door ons vervaardigde creaties.

Wij hopen dat je daar dan net zoveel plezier aan beleeft!

FEBRUARI 2020: FEESTELIJKE OPENING NA DE VERBOUWING

Nà onze culinaire JOURNEY (tot aan Kerstmis 2019) gaan we een flinke verbouwing starten. THE LONDON zal na deze forse ingreep weer openen midden februari 2020.

Op deze schitterende locatie in Antwerpen zullen Tommy Cavaliere en Thalissa Kraus hun gerechten serveren passend bij de nieuwe stijl van THE LONDON.

Kom nú alvast werelds ‘voorproeven’ tijdens THE LONDON: JOURNEY.